luni, 1 aprilie 2013

Fotografia de absolventi

Vine bacul, si cu el despartirea. E ocazia de a ne fotografia pentru a pastra amintirile. Pe piata sunt multi fotografi cu oferte de poze de studio si de natura, daca se poate in diferite anotimpuri.

Sfaturi pentru  alegerea fotografului:

- vizualizati inainte portofoliul fotografului;
- Intrebati fotograful detaliat despre costurile suplimentare;
- timpul de livrare al albumelor iarasi este important;
- marimea la care sunt livrate fotografiile in format digital;
- numarul de poze care se realizeaza la sedinte.

E foarte importanta si echipamentul foto cu care se realizeaza fotografiile. Cele mai bune aparate de fotografiat sunt DSLR-urile. Albumele foto pot fi clasice, in care fotografiile se lipesc sau pot fo de tip fotocarte; acestea din urma sunt mai scumpe dar cu un aspect mult mai atragator.
Pe langa albumele foto se poate veni la pachet cu sonete, filmarea orei de dirigentie, filmarea banchetului. Fiti foarte atenti la comenzile ulterioare deoarece pretul acestora poate fi mai mare in comparatie cu laboratoarele din oras. Solicitati si albumul foto in format digital in cazul in care ati ales albume de tip fotocarte. Cititi cu atentie contractul pe care il semnati. Cand vizualizati albumul foto intrebati daca persoanele care apar in album sunt de la o singura clasa sau e o selectie de elevi. Puteti obtine o reducere de pret daca solicitati ca fotografiile voastre sa apara in portofoliul fotografului sau nu. 

Un comentariu: